Gå til hovedindhold

Low carb Focaccia

Perfekt frokost til dig der er på farten!

Opskrift på Low carb focaccia

Perfekt frokost til dig der er på farten, eller til børnenes madpakke! Frys de resterende boller ned, så har du altid frokost klar til de travle dage!

Opskriften på focacciabrød er beregnet til ca. 4 brød

Prøv også vores muffins med krydderost

Ingredienser - Low carb focaccia

200 g kogte kikærter

100 g blomkål

2 æg

50 g revet ost

2 spsk. pofibre

2 spsk. Husk

½ tsk. salt

2 tomater

2 spsk. tomatpuré

1 tsk. salt

1-2 spsk. oregano

250 g revet ost

200 g skinkestrimler

Fremgangsmåde - Low carb Focaccia

Hak kikærter og blomkål fint, rør æg, ost, pofibre, Husk og salt i, og lad dejen hvile i 10 min.

Sæt dejen i 4 klatter på en plade med bagepapir, og smør dem ud i 3 mm’s tykkelse.

Kom tomater uden kerner, puré, salt og oregano i en foodprocessor og blend til en ensartet tomatsauce.

Kom saucen, ost og skinke på dejen og bag brødene ved 200° i 20 min.