Gå til hovedindhold

Lune æggelapper

Små smagfulde omeletter

Ingredienser - lune æggelapper

Opskriften er til 1 portion

2 æg
Ca. 300 g kvark eller
hytteost
1 spsk. Fiberhusk
1 spsk. smør
Lidt salt

Tilbehør
Brie
Salamipølse
Ananaskirsebær

Fremgangsmåde - lune æggelapper

Skil æggehviderne fra æggeblommerne. Pisk æggehviderne i en skål.
Bland kvark, Fiberhusk og salt sammen med æggeblommerne i en anden skål. Hæld æggehviderne over i skålen med æggeblommerne og rør det forsigtigt sammen.
Brun smørret i en pande og steg lapperne 3-4 minutter på hver side.

Tip
Lapperne er også et herligt mellemmåltid. Prøv dig frem med forskelligt fyld – det er kun din egen fantasi, der sætter grænser.
Kanel, kokos og kardemomme kan desuden forvandle dine ”lapper” til en sød dessert.

Af Monica Ludvigsen/Foto: Malthe Danielsson