Gå til hovedindhold

Mandelkager med pistacienødder

Fantastiske, sprøde mandelkager med pistacienødder, der egner sig godt til julens hygge, men kan også sagtens 'lyse op' på andre tider af året.

Fantastiske, sprøde mandelkager med pistacienødder, der egner sig godt til julens hygge, men kan også sagtens 'lyse op' på andre tider af året.

Ingredienser - Mandelkager med pistacienødder

Antal: 14 stk.
200 g mandler
50 g sesamfrø
1 tsk. Husk
2 spsk. kokospalmesukker
½ spsk. kakao
2 æg
1 spsk. kokosolie
3 spsk. vand
½ tsk. vaniljepulver
15 g pistacienødder
15 g smuttede mandler

Prøv også: Mandelkager med kokos

Fremgangsmåde - Mandelkager med pistacienødder

Hak mandlerne og bland dem med sesamfrøene, Husk, kokospalmesukker og kakao.

Pisk æg, kokosolie, vand og vaniljepulver sammen og vend det i.

Rør dejen godt sammen og stil den på køl i 30 min.

Del dejen i 14 stykker og tril dem til kugler med fugtige hænder. Hak de smuttede mandler og pistacienødder fint og tril kuglerne deri.

Sæt kuglerne på en plade med bagepapir, tryk dem let flade og bag dem ved 175° i 25 min.

TIP!
Kagerne her bliver dejligt sprøde og bør opbevares i kagedåse med tætsluttende låg.

Prøv også: Småkager med nødder

Artiklen indeholder affiliatelinks