Mandelkager med pistacienødder
Fantastiske, sprøde mandelkager med pistacienødder, der egner sig godt til julens hygge, men kan også sagtens 'lyse op' på andre tider af året.
Ingredienser - Mandelkager med pistacienødder
Antal: 14 stk.
200 g mandler
50 g sesamfrø
1 tsk. Husk
2 spsk. kokospalmesukker
½ spsk. kakao
2 æg
1 spsk. kokosolie
3 spsk. vand
½ tsk. vaniljepulver
15 g pistacienødder
15 g smuttede mandler
Prøv også: Mandelkager med kokos
Fremgangsmåde - Mandelkager med pistacienødder
Hak mandlerne og bland dem med sesamfrøene, Husk, kokospalmesukker og kakao.
Pisk æg, kokosolie, vand og vaniljepulver sammen og vend det i.
Rør dejen godt sammen og stil den på køl i 30 min.
Del dejen i 14 stykker og tril dem til kugler med fugtige hænder. Hak de smuttede mandler og pistacienødder fint og tril kuglerne deri.
Sæt kuglerne på en plade med bagepapir, tryk dem let flade og bag dem ved 175° i 25 min.
TIP!
Kagerne her bliver dejligt sprøde og bør opbevares i kagedåse med tætsluttende låg.
Prøv også: Småkager med nødder
Artiklen indeholder affiliatelinks