Gå til hovedindhold

Mandelkugler med hindbær

Lavkarbo mandelkugler til når du gerne vil have lidt lækkert, men ikke vil fylde dig med en masse sukker. De er et rigtig godt alternativ til romkugler eller havregrynskugler.
(20 stk.)

Ingredienser til mandelkugler med hindbær: 

80 g kokosolie
2 spsk. mandelsmør
120 g kokos
20 g kakao
1 spsk. frysetørrede hindbær
20 g Fibersirup Gold
30 g mandler
 

Fremgangsmåde

Smelt kokosolien, rør mandelsmør, kokos, kakao, hindbær og sirup i og stil blandingen på køl i en time.
Hak mandlerne fint, form blandingen til kugler og tril dem i mandlerne.
Kom kuglerne i en lufttæt beholder og opbevar dem på køl.
 
Tip
Massen kan være lidt svær at arbejde med.
Hvis den smuldrer, er den for kold, og hvis den klistrer, skal den tilbage i køleskabet.