Mandeltærte med hindbær
Lækker, sød mandeltærte med røde, syrlige hindbær i cremen og på toppen.
Ingredienser - Mandeltærte med hindbær
4 personer
Dej:
85 g mandelmel
15 g kokosmel
30 g æggehvide
20 g kokosolie
Fyld:
200 g piskefløde (38 %)
Saft af 20 g hindbær
50 g cremefraiche (18 %)
5 g vaniljepulver
20 g hindbær
Prøv også: Jordbærtærte
Fremgangsmåde - Mandeltærte med hindbær
Dej:
Kør alle ingredienserne sammen i en foodprocessor, til de har samlet sig. Rul herefter dejen ud til en 1 cm tyk plade. Fordel dejen i en tærteform (26 cm i diameter). Bag bunden i 25 min. ved 180° Tag bunden ud af ovnen, når den er færdig, og sæt den i fryseren til afkøling.
Fyld:
Pisk fløden og hindbærsaften til et fast flødeskum. Vend cremefraichen i og pisk det hele i 20 sek. Sørg for, at cremen er nogenlunde fast. Vend vaniljepulveret i. Når bunden er kølet af, kommes fyldet på i et tykt lag. Pynt tærten med hindbærrene.
TIP!
Det kan evt. lette udrulning af dejen, hvis du lægger et stykke film over den, mens der rulles.
Kalorier i hele portionen: 1389 kcal
Fedt: 83 %
Protein: 12 %
Kulhydrat: 5 %
Prøv også: Kokostærte med citron