Marinerede sild
Klassiske marinerede sild med lauerbærblade, allehånde og sødemiddel i stedet for sukker.
Marinerede sild til ca. 10-12 personer
Ingredienser - Marinerede sild
8 saltede sildefileter
Marinade:
3 dl eddike
½ dl vineddike
1½ dl vand
Ca. 200 g sukrin
2 laurbærblade
5 hele allehånde
10 sorte peberkorn
3 hele nelliker
Pynt:
1-2 rødløg
Fremgangsmåde - Marinerede sild
Udvand sildefileterne ca. 12 timer i rigelig koldt vand. Kog eddike, vineddike, sukrin og laurbærblade sammen og afkøl det.
Knus de hele krydderier og tilsæt dem.
Lad lagen blive helt kold.
Smag til med sukrin.
Træk skindet af fileterne ved først at løsne fra den brede ende og trække ned mod halen.
Lad fileterne være hele eller skær dem i bidder og læg dem i et glas.
Hæld den kolde marinade over.
Server med grofthakkede rødløg.
Sildene kan holde sig på køl i 3-4 uger.
PRØV OGSÅ: