Gå til hovedindhold

Marokkansk kyllingegryde

Middag med masser af smag: LCHF-gryderet med kylling, broccoli, mandler, kikærter og gode krydderier.

Opskrift på marokkansk kyllingegryde

Middag med masser af smag: LCHF-gryderet med kylling, broccoli og gode krydderier.

Opskriften er til 3 personer.

Ingredienser - marokkansk kyllingegryde

1 løg
1 broccoli
1 spsk. olie
800 g kyllingeoverlår
1 tsk. gurkemeje
1 tsk. stødt kanel
2 tsk. spidskommen
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 fed hvidløg
2 dl hønsebouillon
50 g tørrede abrikoser
50 g smuttede mandler
240 g kogte kikærter
Koriander til pynt

Fremgangsmåde - marokkansk kyllingegryde

Hak løget og del broccolien i buketter. Svits kyllingestykkerne i olien sammen med gurkemejen. Tilsæt løg og lad dem svitse med i et par min. Tilsæt krydderier, presset hvidløg, bouillon, abrikoser i tern og mandler og lad det småsimre under låg i 15 min. Tilsæt kikærter og broccoli, giv retten yderligere 10 min. og servér.

TIP: Abrikoserne, der giver sødme til retten, kan erstattes med rosiner eller tørrede figner i tern.

Prøv også...

Minestrone-gryde

Fiskegryde (268 kalorier)