Gå til hovedindhold

Meat-bagel med avocadosalat

Prøv en meat-bagel med avocadosalat og spar på kulhydraterne

Prøv en meat-bagel med avocadosalat

2 personer

Prøv også vores meat-za - en skøn pizza uden kulhydrater

Ingredienser - meat-bagel med avocadosalat

Bagel

30 g løg

2 g smør

350 g hakket oksekød

60 g æg

2 g paprika

2 g salt

2 g peber

Tomatsauce

75 g cherrytomat

8 g soltørrede tomater

1 g paprika

1 g salt

1 g frisk basilikum

1 g frisk oregano

2 g hvidløg

½ dl vand

Olivenolie

Avocadosalat

25 g romainesalat

50 g avocado

40 g tomat

5 g basilikum

10 g soltørret tomat

Desuden

20 g mayonnaise til overbollen

Lidt olivenolie til bagepapiret

Sunde nødder og kerner til dig der spiser LCHF

Fremgangsmåde - meat-bagel med avocadosalat

Forvarm ovnen til 150°. Læg bagepapir på bagepladen og smør en lille smule olivenolie ud på papiret.

Bagels: Hak løgene fint og sautér dem i smør. De må ikke blive brune. Lad dem køle ned. Bland alle ingredienserne til en ensartet dej i en skål. Form dejen til 2 bagels hver med et hul i midten. Hullet skal kun gå halvvejs igennem bagelen. Bag de to bagels i 25 min. ved 150°, eller indtil kødet er helt stegt. Lad dem køle af og skær dem herefter midt igennem.

Tomatsauce: Blend alle ingredienserne sammen. Brug saucen til at dryppe over fyldet i din bagel.

Avocadosalat: Skyl salatbladene og fjern skræl og sten fra avocadoen. Skær avocadoen og tomaten i skiver. Læg salatfyldet på underbollen i den rækkefølge, du foretrækker, og smør mayonnaise ud på overbollen. Dryp med tomatsauce. Saml din bagel og servér.

Kcal pr. person: 433

Fedt: 50 %

Protein: 40 %

Kulhydrat: 10 %

*Gavebeviset er gyldigt indtil d. 31/3-16.