Gå til hovedindhold

Medaljer med vaniljecreme og hindbær

Skønne LCHF-medaljer med vaniljecreme, glasur og hindbær - mums!

Skønne LCHF-medaljer med vaniljecreme, glasur og hindbær - mums!

Ingredienser - Medaljer med vaniljecreme og hindbær

(10 stk.)
50 g mandelmel
75 g kokosfibermel
2 spsk. Sukrin Gold
1 tsk. vaniljepulver
75 g Creamed Coconut
50 g blødt smør

Vaniljecreme:
2 æggeblommer
2 spsk. Sukrin Melis
½ dl fløde
1 tsk. vaniljepulver
15 g smør
2 dl fløde pisket til skum

Glasur:
1 spsk. æggehvide
3 spsk. Sukrin Melis

1 dl fløde
200 g hindbær
Citronmelisse

Prøv også: Chokoladetærter med hindbær

Fremgangsmåde - Medaljer med vaniljecreme og hindbær

Bland mandelmel, kokosfibermel, Sukrin Gold og vaniljepulver og hak Creamed Coconut i. Ælt massen sammen med smørret og rul det ud mellem to stk. bagepapir i 3 mm’s tykkelse.

Udstik dejen i 20 cirkler på 5 cm og læg dem på en plade med bagepapir. Bag kagerne ved 160° varmluft i 10 min. og lad dem køle helt af.

Vaniljecreme:
Bland æggeblommer, Sukrin, fløde og vanilje i en gryde og varm op. Smelt smør heri og lad det afkøle. Rør massen ind i det piskede flødeskum og fordel den på halvdelen af kagerne.

Glasur:
Rør æggehvide med Sukrin Melis og kom glasuren på de upyntede kager.

Pisk fløden til skum og kom en skefuld flødeskum og et hindbær på.

Saml kagerne, pynt med citronmelisse og servér.

Prøv også: Chokoladebrud med hindbær