Gå til hovedindhold

Millionbøf med mos

En klassisk ret i LCHF-venlig udgave, hvor kartoffelmosen er skiftet ud med den lækreste grøntsagsmos.

Opskrift på millionbøf med mos

En klassisk ret i LCHF-venlig udgave, hvor kartoffelmosen er skiftet ud med den lækreste grøntsagsmos.

Opskriften er til 4 personer. 

Ingredienser - Millionbøf med mos

600 g blomkål

400 g rosenkål

2 løg

100 g bacon i tern

1 spsk. olie

500 g hakket oksekød

1 ds. hakkede tomater

1 spsk. oregano

1 tsk. salt

1 knsp. peber

150 g flødeost

2 spsk. fløde

1 tsk. groft salt

1 knsp. peber

2 spsk. persille

50 g parmesan

PRØV OGSÅ: Canneloni med kylling

Fremgangsmåde - Millionbøf med mos

Skyl kålene og kog dem helt møre i usaltet vand.

Pil løgene og skær dem i tern.

Svits baconternene i olien og tilsæt løgene.

Tilsæt oksekødet og brun det godt af.

Tilsæt tomater og krydderier og lad det koge i 15 minutter.

Lad kålen dryppe godt af og blend den til en fin mos med flødeosten.

Rør fløden i mosen og smag til med salt og peber.

Servér med et drys af hakket persille og friskrevet parmesan.

PRØV OGSÅ: Broccolisuppe med bacon