Gå til hovedindhold

Mørbradbøffer med broccolisalat

Lækre mørbradbøffer med en frisk broccolisalat, bestående af broccoli, bælgærter, forårsløg og hytteost.

Opskrift på mørbradbøffer med broccolisalat

Lækre mørbradbøffer med en frisk broccolisalat, bestående af broccoli, bælgærter, forårsløg og hytteost.

Ingredienser - mørbradbøffer med broccolisalat

150 g svinemørbrad

1 rødløg

150 g broccoli

50 g bælgærter

1 forårsløg

100 g hytteost

1 fed hvidløg

½ bdt. persille

Salt og peber

½ spsk. smør

1 spsk. balsamico

Fremgangsmåde - mørbradbøffer med broccolisalat

Skær mørbraden i bøffer og bank dem flade.

Skær løget i skiver, del broccolien i små buketter, bælg ærterne og hak forårsløgene.

Bland hytteosten med presset hvidløg og hakket persille.

Smag til med salt og peber og vend broccoli, ærter og forårsløg i.

Krydr mørbradbøfferne med salt og peber og steg dem i smørret ved jævn varme i 2-3 min. på hver side.

Kom løgene på panden, tilsæt balsamicoen og lad dem blive bløde.

Servér bøfferne med løgene over sammen med broccolisalaten.

Hvis du er på 5:2, kan du nyde retten her.

Den indeholder 451 kcal – kvinder må få 500, og mænd 600 kcal på en dag