Gå til hovedindhold

Mørbradgryde med grøn mos

Klassisk grydret i LCHF-version

Ingredienser til LCHF-mørbradgryde med grøn mos

(Mørbradgryde til ca. 3 pers.)

500 g broccoli
150 g ærter
1 svinemørbrad
Olie til stegning
250 g champignoner
2 hakkede løg
2 gulerødder
200 g grønne bønner
150 g cocktailpølser (med højt kødindhold)
1 tsk. paprika
2 spsk. tomatpuré
1 dl grønsagsbouillon
150 g flødeost
1 tsk. salt
½-1 dl græsk yoghurt
1 spsk. smør
Salt og peber

Fremgangsmåde til LCHF-Mørbradgryde med grøn mos

Skyl broccolien og skær den i mindre stykker. Kog den i usaltet vand i 5 min. og lad ærterne koge med de sidste to min. Skær mørbraden i 2 cm tykke skiver, brun dem i olien og tag dem op. Skær champignonerne i skiver og svits dem let sammen med løgene. Skær gulerødderne i skiver og lad dem svitse med et par min. Nip bønnerne og skær dem i mundrette stykker. Tilsæt mørbradstykker, bønner, cocktailpølser, paprika, tomatpuré, bouillon, flødeost og salt og lad retten simre i 10 min. Hæld vandet fra grønsagerne og lad dem dryppe godt af. Blend broccoli og ærter med yoghurt og smør, smag til med salt og peber og servér. 

Vil du læse mere om LCHF?

Hent kostplaner til LCHF-kuren her >>

Hent masser af LCHF-opskrifter her >>

Artiklen indeholder affiliate links.

 

Tab dig med LCHF/Lavkarbo

Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Slankeklubbens webshop!

Kun 20 kr. per stk.