Mokka-fudge med mandel
Mokka-fudge med mandel
Forkæl dine smagsløg med hjemmelavet og sukkerfri fudge
Opskriften på fudge giver ca.30 stk.
Prøv også vores opskrift på choko-lakrids mandler
Ingredienser - Mokka-fudge med mandel
125 g smør
3 spsk. Sukrin Gold
2½ dl piskefløde
1 vaniljestang
3 tsk. frysetørret kaffe
2 spsk. mandler
Prøv også vores opskrift på hjemmelavet snickers
Fremgangsmåde - Mokka-fudge med mandel
Kom smør, Sukrin, piskefløde og kornene fra vaniljestangen i en gryde og bring det i kog.
Lad massen koge i 35-60 min., til massen tykner og bliver mere sej i konsistensen.
Smut og hak mandlerne og kom bagepapir i en form på 10 x 15 cm.
Hæld fudge-massen i formen, drys mandlerne over og sæt den på køl.
Skær din fudge i 30 tern og servér.
Der kan være stor forskel på kogetiden af fudgen. Det afhænger af, hvor stor en overflade gryden har.