Gå til hovedindhold

Mokka-fudge med mandel

Forkæl dine smagsløg med hjemmelavet og sukkerfri fudge

Mokka-fudge med mandel

Forkæl dine smagsløg med hjemmelavet og sukkerfri fudge

Opskriften på fudge giver ca.30 stk.

Prøv også vores opskrift på choko-lakrids mandler

Ingredienser - Mokka-fudge med mandel

125 g smør

3 spsk. Sukrin Gold

2½ dl piskefløde

1 vaniljestang

3 tsk. frysetørret kaffe

2 spsk. mandler

Prøv også vores opskrift på hjemmelavet snickers

Fremgangsmåde - Mokka-fudge med mandel

Kom smør, Sukrin, piskefløde og kornene fra vaniljestangen i en gryde og bring det i kog.

Lad massen koge i 35-60 min., til massen tykner og bliver mere sej i konsistensen.

Smut og hak mandlerne og kom bagepapir i en form på 10 x 15 cm.

Hæld fudge-massen i formen, drys mandlerne over og sæt den på køl.

Skær din fudge i 30 tern og servér.

Der kan være stor forskel på kogetiden af fudgen. Det afhænger af, hvor stor en overflade gryden har.