Muffins med banan og kanel
Opskrift på muffins med banan og kanel
Bag muffins med banan og kanel. Spis de lækre muffins, som de er, eller servér dem med en lille klat kanelflødeskum på toppen som en lækker LCHF dessert.
Opskriften er til 12 stk.
Prøv også: Muffins med kanel og gojibær
Ingredienser - muffins med banan og kanel
75 g blødt smør
75 g Sukrin
1 æg
1 spsk. Fiberhusk
2½ dl mælk
70 g fint kokosmel (fås i helsekostbutikker)
50 g mandelmel
1 tsk. bagepulver
1 banan
1 spsk. kokospalmesukker
1 spsk. kanel
SE OGSÅ: Tab dig med honning og kanel
Fremgangsmpåde - muffins med banan og kanel
Rør smør og Sukrin godt sammen og rør ægget i. Tilsæt Fiberhusk og mælk og pisk et par min. Bland kokosmel, mandelmel og bagepulver og vend det i. Mos bananen og rør den i. Fyld 12 smurte muffinsforme med halvdelen af dejen og drys med kokospalmesukker og kanel. Kom resten af dejen over og bag kagerne ved 180° i 30 min. Spis dem, som de er, eller servér dem med en lille klat kanelflødeskum på toppen – lækker dessert.
Prøv også: Lækre rabarbermuffins
Smart grej til dine muffins
Mangler du fine forme, en kageopsats eller andet til dit bagværk, finder du et stort udvalg af bageudstyr HER >>
Her har vi udvalgt nogle af Slankeklubben.dk's favoritter:
Smukke muffinsforme i papir. 89,95 kr. for 100 stk. Køb dem HER >>
Smarte muffinsforme i silikone, så dejen ikke hænger ved. 94,95 kr. for 12 stk. Køb dem HER >>
Server dine nybagte muffins på en smuk kageopsats.Pris 129,95 kr. Køb kageopsatsen HER >>
Pak dine muffins i en fin æske, så har du en sød værtindegave. Pris: 14,95 kr. Køb den HER >>
Flotte forme i stribe- og polkadotdesign. 44,95 kr. for 20 stk. Køb dem HER >>
Artiklen indeholder affiliate-links.