Gå til hovedindhold

Nøddebrød med hurtige hindbær

Prøv denne fantastiske Lavkarbo-morgenmad

 

Ingredienser til Nøddebrød med marmelade
150 g mandler
75 g hasselnødder
1 spsk. bagepulver
½ tsk. salt
4 æg
1 dl cremefraiche
3 spsk. rapsolie
1 dl Fiberhusk

Marmelade
100 g frosne hindbær
½ vaniljestang
1 spsk. Sukrin
 

Fremgangsmåde

Hak mandler og nødder helt fint i en blender og bland det med bagepulver og salt.

Pisk æg og cremefraiche sammen og rør mandelblandingen i sammen med Fiberhusk. Dejen skal have konsistens som en tyk grød.

Kom dejen i en brødform beklædt med bagepapir og bag brødet ved 180° i 45 min.

Marmelade:
Tø hindbærrene op og rør dem med kornene fra vaniljestangen og Sukrin.

Servér brødet med smør og hindbærmarmelade.

Lavkarbo-opskrift: Kristina Marckmann
 

Læs mere om