Gå til hovedindhold

Nøddekager

Lavkarbo nøddekager
Disse lækre nøddekager indeholder pofiber, som består af kartoffelfiber som du med fordel kan bruge i dine kager. Så bliver både maven og den søde tand glad!

Ingredienser til nøddekager: 

110 g hasselnødder
120 g blødt smør
65 g Sukrin Gold
20 g pofiber
1 tsk. bagepulver
½ tsk. vaniljepulver
50 g mørk chokolade
1½ spsk. frysetørret hindbær
 

Fremgangsmåde

Hak nødderne fint i hånden og rør smør og Sukrin Gold sammen.
Rør pofiber, bagepulver, vaniljepulver og nødder i.
Hak chokoladen og vend den i dejen sammen med frysetørrede hindbær.
Sæt dejen i små kugler på størrelse med en valnød på en plade med bagepapir og tryk dem let flade.
Bag kagerne ved 175° i 12 min. og lad dem køle på pladen.
Opbevar kagerne i lufttætte dåser.