Gå til hovedindhold

Nutella uden sukker, gluten og mælk

Skøn hjemmelavet nutella med kun 4 ingredienser. Prøv den nu!

Ingredienser – Hjemmelavet nutella uden sukker, gluten og mælk

2 dl hasselnødder

0,5 dl smeltet kokosolie uden smag (køb det her)

5 spsk. Raw kakao (køb det her)

1,5 tsk. Stevia (køb det her)

3 dråber Stevia hasselnød (køb det her)

Fremgangsmåde – Hjemmelavet nutella

Start med at riste dine hasselnødder på en tør pande. De skal have ca. 5 minutter på medium varme.

Når hasselnødderne er ristet tager du dem af varmen, og lægger dem til afkøling på en tallerken. Når de er kølet af, kan du nemt gnide skallen af nødderne. Brug evt et viskestykke til dette.

Blend derefter nødderne i en blender eller foodprocessor. Nødderne skal blendes meget fint for en fin tekstur i din nutella. Tilføj derefter resten af ingredienserne og blend indtil massen har en blød og fin konsistens.

Smag din nutella til med Stevia, og tilføj lidt ekstra hvis du synes, at det er nødvendigt.

Velbekomme!