Gå til hovedindhold

Nye opskrifter til LCHF

Få nye, lækre opskrifter og en guide til LCHF-kosten med denne uges Ude og Hjemme

Med ugebladet Ude og Hjemme får du i denne uge en nyt hæfte om LCHF med guide og lækre opskrifter.

LCHF er ”drømmekuren” for mange. Du må spise løs af (næsten) alt det forbudte, du måske længe har drømt om! Mange programmer er præget af kalorie-tælling og begrænsede mængder mad, men i Fit-alls LCHF-program er det omvendt. Det er nok derfor, at ”LOW CARB HIGH FAT”-konceptet er blevet så populært verden over.

Hvis du har været vant til at være på kur og tælle kalorier og dermed ”begrænse” dit madvalg, så må LCHF-programmet være som at komme i paradis. Her må du nemlig spise løs af fedt- og proteinrig mad uden at holde øje med kalorier! Blot skal du huske på samtidig at begrænse dit indtag af sukker og kulhydrater.

Vil du have abonnement på Ude og Hjemme? Klik her for at se de aktuelle abonnementstilbud >>

I denne udgave af ”LOW CARB HIGH FAT”-programmet er der lagt vægt på, at det meste af det fedt, du må spise, stammer fra sunde kilder. For dette program går ikke kun ud på, at du skal tabe dig. Du skal nemlig slanke dig på en sund måde, der også vil gavne din energi og dit humør.
Samtidig er programmet stabiliserende for blodsukkeret, og det kan gavne mange, da ”en sød tand” er en stor udfordring for de fleste. Specielt for dem, der ønsker et vægttab.

Køb hæftet sammen med Ude og Hjemme i denne uge.

 

Læs mere om