Gå til hovedindhold

Opskrift på gazpacho med kalkun

Den skønne spanske suppe i LCHF-version

Opskrift på gazpacho med kalkun

2 personer

500 g modne tomater (gerne stilktomater, ca. 6-7 stk.)
100 g løg
150 g rød peberfrugt,
befriet for kerner
100 g bladselleri
50 g rød chili, befriet for kerner
20 g hvidløg
150 g cremefraiche 18 %
15 g citronsaft

Topping
200 g kalkunbryst
40 g kokosolie
2 g salt
5 g paprika
10 g sojasauce
Lidt brøndkarse

PRØV OGSÅ: Tomatsuppe

Fremgangsmåde - gazpacho med kalkun

Rens alle grøntsagerne og skær dem i mindre stykker. Blend dem herefter i en blender eller foodprocessor sammen med cremefraiche og citronsaft. Skær kalkunkødet i meget tynde strimler og gennemsteg disse i kokosolie på en grillpande. Drys med salt og paprika og dryp med sojasauce. Steg kødstykkerne i
5-7 min., til de er gennemstegte. Læg dem derefter oven på suppen.
Pynt med brøndkarse ved servering.

TIP Du kan naturligvis varme suppen op, men som udgangspunkt er en gazpacho kold ved servering.

PRØV OGSÅ: Broccolisuppe med varmrøget ørred

Kcal pr. person:  565
Fedt: 59 %
Protein: 19 %
Kulhydrat: 22 %

Opskriften er en lavet af Lene Hansson for Fit-all. Læs mere om Fit-all her