Ostechips med rucola-pestodressing
Opskrift på ostechips
Ca. 12 stk.
Ostechips
50 g æggehvide
2 g vand
10 g revet parmesan (+32)
10 g revet mozzarella (16 %)
Salt og peber efter smag
Rucola-pestodressing
20 g rucolasalat
25 g revet parmesan (+32)
10 g hvidløg
20 g olivenolie
Salt og peber efter smag
PRØV OGSÅ: Hjemmelavede parmesanchips
Fremgangsmåde - ostechips
Ostechips:
Forvarm ovnen til 200°.
Pisk æggehvide og vand sammen. Kom blandingen i en sprøjtepose (du kan bruge en almindelig frysepose og klippe hul i et hjørne). Sprøjt små klatter af massen ud i bunden af muffinforme. De skal lige nøjagtig dække bunden.
Drys parmesan og mozzarella på æggehviderne, drys med salt og peber og bag ostechipsene i 15 min. Husk at holde øje med dem, så de ikke brænder på. Tag dem ud af formene og kom dem i en lille skål.
Rucola-pestodressing:
Blend rucolasalat, parmesan, pillede hvidløgsfed og olivenolie sammen i en blender, til det er blevet til en jævn dressing. Smag til med salt og peber.
Kcal for hele portionen: 194
Fedt: 48 %
Protein: 42 %
Kulhydrat: 10 %
Opskriften er en lavet af Lene Hansson til Fit-all. Læs mere om Fit-all her
Få flere LCHF-opskrifter fra Fit-all
I bøgerne Mæt & Let finder du flere inspirerende opskrifter fra Fit-all.