Gå til hovedindhold

Ostesuppe med tomatbrød

Skøn og cremet ostesuppe med hjemmebagt tomatbrød.

Skøn og cremet ostresuppe med hjemmebagt tomatbrød.

Ingredienser - Ostesuppe med tomatbrød

(4 personer)

Tomatbrød:
4 æg
½ dl olivenolie
1 spsk. tomatpesto
25 g Pofiber
½ tsk. salt
1 tsk. bagepulver
Oregano
Flagesalt

Suppe:
200 g blomkål
8 dl grønsagsbouillon
150 g flødeost
1 dl fløde
½ tsk. salt
Friskkværnet peber
Evt. rødbedespirer

Prøv også: Jordskokkesuppe

Fremgangsmåde - Ostesuppe med tomatbrød

Tomatbrød:
Pisk æggene sammen, rør olivenolie og pesto i. Pisk Pofiber, salt og bagepulver i og lad det trække i 10 min.

Fordel dejen i 8 muffinsforme, drys med oregano og flagesalt og prik brødene med en gaffel.

Bag brødene ved 175° varmluft i 15 min.

Suppe:
Del blomkålen i mindre stykker og kog den mør i bouillonen.

Blend blomkål og bouillon, tilsæt flødeost og fløde og rør det ud i suppen.

Smag til med salt og peber og servér suppen toppet med rødbedespirer sammen med brødet.

Prøv også: Suppe med fisk og grønt

Artiklen indeholder affiliatelinks