Gå til hovedindhold

Pandekål med rejer

Skøn ret med blomkål, broccoli og rejer. Krydret med karry, chili og hvidløg.

Slankeopskrift på pandekål med rejer

Skøn ret med blomkål, broccoli og rejer. Krydret med karry, chili og hvidløg.

Opskriften er til 2 personer.

Ingredienser - Pandekål med rejer

400 g blomkål

150 g broccoli

1 spsk. smør

1 tsk. karry

1 fed hvidløg

½ rød chili

100 g tomat

200 g rejer

1 tsk. salt

2 forårsløg

Fremgangsmåde - Pandekål med rejer

Hak blomkål og broccoli fint i en foodprocessor og sautér det i smørret sammen med karry, hakket hvidløg og chili ved jævn varme i 5 min.
Skær tomaterne i små tern, vend dem i sammen med rejer og salt og varm det godt igennem. 
Skær forårsløgene i tynde skiver, drys dem over kålen og server.
 
Tip
Rester kan sagtens spises kolde som frokost.