Gå til hovedindhold

Panna cotta med blåbær

Lækker LCHF-dessert med blåbær

Ingredienser - LCHF-blåbær-pannacotta
(4 portioner)

1 dl frosne blåbær
2 blade husblas
3 dl fløde
2 spsk. agavesirup eller 1 spsk. Stevia (sødestof)
Skallen af 1 lime

Pynt
1 dl piskefløde
1 dl friske blåbær
Granatæblekerner

Fremgangsmåde - LCHF-blåbær-pannacotta

Blend blåbærrene med en stavblender. Læg husblassen i koldt vand.

Kog fløden op med sirup. Tilsæt blendede bær og revet limeskal.

Bland husblassen i og rør rundt i blandingen, til alt er smeltet.

Hæld flødeblandingen i fire dessertglas og stil dem på køl i mindst to timer.

Pisk fløden, tag glassene med den kolde pannacotta ud af køleskabet et par min. før servering og pynt med flødeskum, friske blåbær og granatæblekerner.

PRØV OGSÅ:

Blåbær er en supermad

Cheesecake med blåbær

Artiklen indeholder affliliate links.