Panna cotta med blåbær
Ingredienser - LCHF-blåbær-pannacotta
(4 portioner)
1 dl frosne blåbær
2 blade husblas
3 dl fløde
2 spsk. agavesirup eller 1 spsk. Stevia (sødestof)
Skallen af 1 lime
Pynt
1 dl piskefløde
1 dl friske blåbær
Granatæblekerner
Fremgangsmåde - LCHF-blåbær-pannacotta
Blend blåbærrene med en stavblender. Læg husblassen i koldt vand.
Kog fløden op med sirup. Tilsæt blendede bær og revet limeskal.
Bland husblassen i og rør rundt i blandingen, til alt er smeltet.
Hæld flødeblandingen i fire dessertglas og stil dem på køl i mindst to timer.
Pisk fløden, tag glassene med den kolde pannacotta ud af køleskabet et par min. før servering og pynt med flødeskum, friske blåbær og granatæblekerner.
PRØV OGSÅ:
Artiklen indeholder affliliate links.