Panna cotta med jordbær-lime
Skøn dessert til sommerens gæster – eller den lille lækkersult på LCHF Kuren.
Ingredienser - Panna cotta med jordbær-lime
(4 pers.)
150 g jordbær (frost)
2 spsk. Sukrin
1 spsk. limesaft
3 blade husblas
1 vaniljestang
5 dl piskefløde
100 g Sukrin
Jordbær til pynt
Usprøjtet lime
Prøv også: Panna cotta med vanilje og kanel
Fremgangsmåde - Panna cotta med jordbær-lime
Kog jordbærrene op med Sukrin og limesaft og blend dem. Fordel blandingen i 4 portionsskåle eller glas og stil dem på køl. Sæt husblassen i blød i koldt vand, flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Kom fløde, Sukrin, vaniljekorn og vaniljestang i en gryde og giv det et opkog. Tag vaniljestangen op, rør husblassen ud i flødeblandingen og lad den afkøle lidt. Kom forsigtigt flødecremen over jordbærblandingen og stil dem på køl i mindst 3 timer. Pynt med jordbær og limeskal i strimler.
Prøv også: Panna cotta med blåbær
TIP!
Panna cotta er en italiensk dessert. Panna cotta betyder kogt fløde og er en slags fløderand/budding, der traditionelt laves ved at koge fløde op med sukker og en smagsgiver, som traditionelt er vanilje.
Prøv også: Panna cotta med citron
Artiklen indeholder affiliate-link