Gå til hovedindhold

Paprikapande med rejer

Smagfuld, pandestegt aftensmad med masser af grønsager og rejer

Opskrift på paprikapande med rejer

Smagfuld, pandestegt aftensmad med masser af grønsager og rejer

Opskriften er til 2 personer.

Prøv også: Blomkålsrisotto med svampe og rejer

Ingredienser - paprikapande med rejer

½ blomkål
½ bdt. forårsløg
1 spsk. olie
1 spsk. paprika
½ bdt. grønne asparges
100 g cherrytomater
100 g ærter
150 g rejer
Salt og peber

Prøv også: Pandekål med rejer

Fremgangsmåde - paprikapande med rejer

Skær blomkålen i mindre stykker og hak det i en foodprocessor. Rens forårsløgene og skær dem i tynde skiver. Svits blomkålen i olien sammen med paprika i to min. Tilsæt forårsløg og asparges i mindre stykker og lad dem svitse med i yderligere 2 min. Halvér tomaterne, vend dem i sammen med ærter og rejer og varm retten godt igennem. Smag til med salt og peber og servér.

Prøv også: Salat med surimi og rejer