Paprikapande med rejer
Opskrift på paprikapande med rejer
Smagfuld, pandestegt aftensmad med masser af grønsager og rejer
Opskriften er til 2 personer.
Prøv også: Blomkålsrisotto med svampe og rejer
Ingredienser - paprikapande med rejer
½ blomkål
½ bdt. forårsløg
1 spsk. olie
1 spsk. paprika
½ bdt. grønne asparges
100 g cherrytomater
100 g ærter
150 g rejer
Salt og peber
Prøv også: Pandekål med rejer
Fremgangsmåde - paprikapande med rejer
Skær blomkålen i mindre stykker og hak det i en foodprocessor. Rens forårsløgene og skær dem i tynde skiver. Svits blomkålen i olien sammen med paprika i to min. Tilsæt forårsløg og asparges i mindre stykker og lad dem svitse med i yderligere 2 min. Halvér tomaterne, vend dem i sammen med ærter og rejer og varm retten godt igennem. Smag til med salt og peber og servér.
Prøv også: Salat med surimi og rejer