Gå til hovedindhold

Pasta med kødboller til LCHF

Fettuccine af grønne sojabønner er en superlækker erstatning for almindelig pasta

Opskrift på pasta med kødboller

Fettuccine af grønne sojabønner er en superlækker erstatning for almindelig pasta

SE OGSÅ: Test af maskiner til grøntsagsspaghetti

Opskriften på pasta er til 2 personer.

Ingredienser - Pasta med kødboller

400 g hakket oksekød
1 æg
1 spsk. FiberHusk
½ løg
2 spsk. parmesanost
5-6 semidried tomater
1 tsk. oregano
1 tsk. salt
1 knsp. peber
200 g fettuccine af grønne sojabønner
2 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
1 bdt. basilikum

PRØV OGSÅ: LCHF: Courgettepasta med pesto og bacon

Fremgangsmåde - Pasta med kødboller

Rør oksekød med æg, FiberHusk, revet løg, revet parmesan, finthakkede tomater, oregano, salt og peber til en ensartet fars. Kog pastaen i letsaltet vand i 10 min. og hæld vandet fra. Form farsen til små boller og steg dem i olien. Vend den kogte pasta med kødbollerne på panden, pres hvidløg over og servér med friskhakket basilikum og revet parmesan.

Tip: Fettuccine af grønne sojabønner produceres af A la Eco og fås i pakker a 200 g i mange Coop-forretninger. Pastaen har modsat almindelig pasta et lavt indhold af kulhydrat og et højt indhold af protein.

PRØV OGSÅ: LCHF: Mexicansk tacosalat

Artiklen indeholder affiliate links.