Pasta med kødboller til LCHF
Opskrift på pasta med kødboller
Fettuccine af grønne sojabønner er en superlækker erstatning for almindelig pasta
SE OGSÅ: Test af maskiner til grøntsagsspaghetti
Opskriften på pasta er til 2 personer.
Ingredienser - Pasta med kødboller
400 g hakket oksekød
1 æg
1 spsk. FiberHusk
½ løg
2 spsk. parmesanost
5-6 semidried tomater
1 tsk. oregano
1 tsk. salt
1 knsp. peber
200 g fettuccine af grønne sojabønner
2 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
1 bdt. basilikum
PRØV OGSÅ: LCHF: Courgettepasta med pesto og bacon
Fremgangsmåde - Pasta med kødboller
Rør oksekød med æg, FiberHusk, revet løg, revet parmesan, finthakkede tomater, oregano, salt og peber til en ensartet fars. Kog pastaen i letsaltet vand i 10 min. og hæld vandet fra. Form farsen til små boller og steg dem i olien. Vend den kogte pasta med kødbollerne på panden, pres hvidløg over og servér med friskhakket basilikum og revet parmesan.
Tip: Fettuccine af grønne sojabønner produceres af A la Eco og fås i pakker a 200 g i mange Coop-forretninger. Pastaen har modsat almindelig pasta et lavt indhold af kulhydrat og et højt indhold af protein.
PRØV OGSÅ: LCHF: Mexicansk tacosalat
Artiklen indeholder affiliate links.