Peanut-banankage
Skøn opskrift på peanut-banankage
Prøv den her stærkt vanedannede kage med banan, chokolade og peanut
Opskriften på denne banan-peanutkage er beregnet til 8 personer
Prøv også disse lækre peanutbutter-chokolade kopkager
Ingredienser - Peanut-banankage
100 gram smør
200 gram Sukrin Gold
4 æg
3 modne bananer
125 gram fedtreduceret peanutmel
3 spsk. FiberHUSK®
2 tsk. bagepulver
75 gram hakket chokolade (86 %)
Prøv også vores peanutpandekager med bærskum
Fremgangsmåde - Peanut-banankage
Smør, Sukrin gold, æg og bananer blendes til en ensartet masse. Peanutmel, FiberHUSK® og bagepulver blandes og røres i sammen med den hakkede chokolade. Dejen hældes i en form ca. 20 cm i diameter beklædt med bagepapir og bages cirka 35 minutter ved 200 grader.
FiberHUSK® bør ikke erstattes af HUSK®, idet HUSK® består af hele frøskaller og derfor har en anden volumen. Køb FiberHUSK lige her
Opskriften er udarbejdet af Sofia Sommer. Sofia er forfatter til de to lækre kogebøger ”Low carb lækkerier” og ”Familiens low carb favoritter”, som begge indeholder masser af opskrifter uden mel og sukker. Få mere inspiration på lowcarb.dk.
Få 1 måneds gratis adgang til massevis af blade
Artiklen indeholder affiliate links.