Gå til hovedindhold

Peanut-banankage

Prøv den her stærkt vanedannede Peanut-banankage med banan, chokolade og peanut

Skøn opskrift på peanut-banankage

Prøv den her stærkt vanedannede kage med banan, chokolade og peanut

Opskriften på denne banan-peanutkage er beregnet til 8 personer

Prøv også disse lækre peanutbutter-chokolade kopkager

Ingredienser - Peanut-banankage

100 gram smør

200 gram Sukrin Gold 

4 æg

3 modne bananer

125 gram fedtreduceret peanutmel

3 spsk. FiberHUSK®

2 tsk. bagepulver

75 gram hakket chokolade (86 %)

Prøv også vores peanutpandekager med bærskum

 

Fremgangsmåde - Peanut-banankage

Smør, Sukrin gold, æg og bananer blendes til en ensartet masse. Peanutmel, FiberHUSK® og bagepulver blandes og røres i sammen med den hakkede chokolade. Dejen hældes i en form ca. 20 cm i diameter beklædt med bagepapir og bages cirka 35 minutter ved 200 grader.

FiberHUSK® bør ikke erstattes af HUSK®, idet HUSK® består af hele frøskaller og derfor har en anden volumen. Køb FiberHUSK lige her

Opskriften er udarbejdet af Sofia Sommer. Sofia er forfatter til de to lækre kogebøger ”Low carb lækkerier” og ”Familiens low carb favoritter”, som begge indeholder masser af opskrifter uden mel og sukker. Få mere inspiration på lowcarb.dk.

Få 1 måneds gratis adgang til massevis af blade

Artiklen indeholder affiliate links.