Gå til hovedindhold

Pirogger med oksekød

Små lækre pirogger, som er lækre på et frokostbord eller i madpakken

Opskrift på pirogger med oksekød

Små lækre pirogger, som er lækre på et frokostbord eller i madpakken

Ingredienser - Pirogger med oksekød

250 g hakket oksekød

1 spsk. olie

1 løg

1 fed hvidløg

1 spsk. ajvar (peberfrugtpuré)

1 tsk. spidskommen

½ tsk. salt

100 g revet mozzarella

50 g revet cheddar

2 spsk. smør

1 æg

2 spsk. fedtreduceret mandelmel

2 spsk. kokosfibre

1 spsk. FiberHusk

Fremgangsmåde - Pirogger med oksekød

Svits kødet i olien sammen med hakket løg og hvidløg.

Tilsæt ajvar og krydderier og lad kødet afkøle lidt.

Bland osten med smør og smelt det let i mikroovnen.

Rør ægget i, tilsæt mandelmel, kokosfibre og FiberHusk og ælt dejen sammen. 

Del dejen i 10 stykker og rul dem ud i cirkler med en diameter på 12 cm. Kom en skefuld af fyldet på hver cirkel, fold dejen sammen om fyldet og tryk kanterne sammen.

Bag piroggerne ved 175° i 20 min. og servér. 

TIP

Bliver dejen for kold, er den svær at arbejde med. Giv den 15 sekunder i mikroovnen, så bliver den blød og smidig igen.