Pistaciesnegle med chokolade
LCHF-snegle til den lille lækkersult
Ingredienser til pistaciesnegle med chokolade
(12 stk. pistaciesnegle)
4 æg
1 dl fløde
50 g smeltet smør
75 g sesamfrø
150 g pistacienødder
25 g valset rug
4 spsk. Fiberhusk
1 tsk. bagepulver
1 tsk. kardemomme
1 spsk. Sukrin
Fyld til pistaciesnegle
100 g blødt smør
1 spsk. kanel
50 g Sukrin Gold
50 g mørk chokolade
2 spsk. pistacienødder
SE OGSÅ: Tab dig med honning og kanel
*Gavebeviset er gyldigt indtil d. 31/3-16.
Fremgangsmåde til til pistaciesnegle
Pisk æg og fløde sammen, smelt smørret og tilsæt det til æggemassen. Blend sesamfrø, nødder, rug og Fiberhusk fint i en foodprocessor, tilsæt bagepulver, kardemomme og Sukrin og rør det i æggemassen.
Stil dejen på køl i 30 min. og rør en glat remonce af smør, kanel, Sukrin Gold og hakket chokolade. Rul dejen ud i en firkant i 5 mm tykkelse (imellem to stykker bagepapir) og smør remoncen på. Rul dejen sammen til en roulade og skær den i 1 cm tykke skiver. Læg skiverne på en plade med bagepapir, drys med hakkede pistacienødder og bag sneglene ved 180° i 20 min.
Tip: Sneglene er gode til den lille lækkersult, og du kan med fordel nøjes med at bage nogle af sneglene og lægge resten i fryseren ubagte til næste gang, der mangler lidt sødt til kaffen.
SE OGSÅ: Lavkarbo-bounty-chokoladebar
Artiklen indeholder affliatelinks