Pizzasnegle til LCHF
Opskrift på LCHF pizzasnegle
Super lækre pizzasnegle - lige til at putte i madpakken
Ingredienser - Pizzasnegle
Dej til Pizzasnegle:
4 æg
1 dl fløde
50 g smeltet smør
125 g sesamfrø
100 g mandler
25 g valset rug
6 spsk. Husk (loppefrøskaller)
1 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
Fyld til pizzasnegle:
3 tomater
2 spsk. tomatpuré
½ tsk. salt
1 spsk. tørret oregano
200 g skinkestrimler
100 g revet ost
PRØV OGSÅ: LCHF: Wraps med tunsalat
Fremgangsmåde til pizzasnegle
Pisk æg og fløde sammen og tilsæt det smeltede smør. Blend sesam, mandler, rug og Husk fint i en foodprocessor. Tilsæt salt og bagepulver, rør det i æggemassen og stil dejen på køl i 30 min. Blend tomaterne og rør dem sammen med tomatpuré, salt og oregano til en ensartet tomatsauce. Rul dejen ud i 5 mm’s tykkelse og fordel tomatsauce, skinke og ost over. Rul dejen sammen til en roulade og skær den i 2 cm tykke skiver. Læg sneglene på en bageplade med bagepapir, tryk dem let flade, drys med oregano og bag dem ved 190° i 20 min.
Tip: Dejen rulles nemmest ud mellem to stykker bagepapir.
PRØV OGSÅ: Pistaciesnegle med chokolade
Køb ind til dit LCHF-bagværk på Lowcarbstore.dk