Gå til hovedindhold

Pølsehorn

Bag lækre pølsehorn med sesamfrø, mandelmel og loppefrøskaller. De her pølsehorn er perfekte til din og børnenes madpakke!

Opskrift på pølsehorn

Bag lækre pølsehorn med sesamfrø, mandelmel og loppefrøskaller. De her pølsehorn er perfekte til din og børnenes madpakke!

Opskriften er til 16 stk.

Prøv også: ”Pizza” med parmaskinke, hytteost og spinat

Ingredienser - pølsehorn

70 g sesamfrø
50 g mandelmel
6 spsk. loppefrøskaller (sælges på apoteket, hos Matas og i helsekostbutikker)
2 tsk. Sukrin
2 tsk. salt
2 tsk. bagepulver
4 æg
1 dl skyr
3 spsk. olivenolie
16 kødfulde brunchpølser

Prøv også: Grove Naan brød

Fremgangsmåde - pølsehorn

Kom sesamfrøene i en foodprocessor, blend i et par min. og bland mandelmel, loppefrøskaller, Sukrin, salt og bagepulver i. Tilsæt æg, skyr og olie, lad foodprocessoren køre i 3-4 min. og lad dejen hvile i 10 min. Del dejen i 16 stykker, fugt hænderne og tryk dejstykkerne flade i hånden. Læg en pølse på dejstykket og form dejen om pølsen. Læg hornene på en plade med bagepapir og bag dem ved 200° i 25 min.

Prøv også: Burger uden brød