Gå til hovedindhold

Proteinbar

Denne proteinbar er spækket med mættende proteiner og sunde fedtstoffer af alle slags – og så smager den bare godt.

Denne bar er spækket med mættende proteiner og sunde fedtstoffer af alle slags – og så smager den bare godt. Du kan bruge den som en slags kage, når du har gæster, som mellemmåltid på farten eller som måltid lige efter din træning. Den holder sig frisk i 4 dage i lufttæt beholder.

Ingredienser - Proteinbar

100 g mørk chokolade 86 procent

3 spsk. kokosolie (Sponsoreret link)

180 g dadler

100 g rosiner

1 dl cashewnødder

1 dl hele hørfrø

2 dl havregryn (jeg brugte glutenfri) (Sponsoreret link)

1 dl fintmalet mandelmel (Sponsoreret link)

175 g proteinpulver – neutral – (jeg har brugt Warrior risprotein) (Sponsoreret link)

2½ dl vand – eventuelt mere, hvis det kræves

2 spsk. lakridspulver

1 tsk. salt

Prøv også, vores kugleguf med abrikoser 

 

Fremgangsmåde - Energibar

Smelt chokolade og kokosolie. Kør dadler, rosiner og nødder i foodprocessoren i fem minutter. Det skal være fintmalet.

Rør massen sammen med de øvrige ingredienser og bland det hele sammen med den smeltede chokolade og kokosolie.

Bland det med fingrene, indtil det var æltet godt sammen. Massen skal være fast, men en lille smule klistret.

Fordel i bradepande, der er beklædt med bagepapir. Brug hænderne til at trykke massen ud.

Mængden passer til en normal størrelse bradepande til ovnen. Bag ved 170 º i otte minutter.

Tag ud og skær straks i de bidder, du ønsker.

Pak dem i lufttætte glas, efter at de er kølet af.

TIP:

Afkøl barerne i køleskabet og dyb dem i chokolade. Så har du en mættende snack ud over det sædvanlige.  

Prøv også, vores snickers wannabe

 

Du kan finde proteinpulver i flere varianter HER >>

 

Få 1 måneds gratis adgang til massevis af blade

Artiklen indeholder affiliate links.