Gå til hovedindhold

Røræg med et tvist

Nem og lækker LCHF-frokost med røræg, rødløg, ingefær og rejer.

Nem og lækker LCHF-frokost med røræg, rødløg, ingefær og rejer.

Ingredienser - Røræg med et tvist

(2 personer)
40 g rødløg
1 g ingefær
2 g frisk oregano
220 g æg
150 g mælk
2 g salt
2 g peber
150 g rejer
Kokosolie til stegning

Prøv også: Røræg med chili og stegt tomat

Fremgangsmåde - Røræg med et tvist

Hak løg, ingefær og oregano fint.

Bland alle ingredienserne til æggeretten sammen i en skål.

Hæld lidt kokosolie på en stegepande, vend æggemassen ud på panden og rør rundt i den med en spatel, ligesom der gøres til røræg.

Hold en middelstærk varme under panden og rør godt rundt hele tiden, til æggemassen er stivnet (ca. 3-5 min.).

Prøv også: Røræg med ristet tun
 

Artiklen indeholder affiliatelinks