Sandwichboller med laks
Opskrift på Sandwichboller med laks
Sunde sandwichboller er et godt fundament i enhver frokost - her er de serveret med laks og flødeost.
Denne opskrift er beregnet til 2 personer.
Prøv også, vores opskrift på LCHF sandwichboller
Ingredienser - Sandwichboller med laks
100 g kogte kikærter
50 g blomkål
1 æg
35 g revet ost
1 spsk. sesam
1 spsk. Husk
½ tsk. salt
100 g varmrøget laks
2 spsk. hvidløgsflødeost
2 blade frillicesalat
Prøv også vores æggerulle rmed laks
Fremgangsmåde - Sandwichboller med laks
Hak kikærter og blomkål fint, rør æg ost, sesam, Husk og salt sammen og lad dejen hvile i 10 min.
Sæt dejen i to klatter på en plade med bagepapir og bag brødene ved 200° i 25 min.
Halvér brødene, smør flødeosten på, læg dem sammen med salat og laks og servér med cherrytomater.
TIP
Opbevar bollerne på køl eller læg dem i fryseren. De har kun kort holdbarhed.