Gå til hovedindhold

Sandwichboller med laks

Sunde sandwichboller er et godt fundament i enhver frokost - her er de serveret med laks og flødeost.

Opskrift på Sandwichboller med laks

Sunde sandwichboller er et godt fundament i enhver frokost - her er de serveret med laks og flødeost.

Denne opskrift er beregnet til 2 personer.

Prøv også, vores opskrift på LCHF sandwichboller

Ingredienser - Sandwichboller med laks

100 g kogte kikærter 

50 g blomkål

1 æg

35 g revet ost

1 spsk. sesam

1 spsk. Husk

½ tsk. salt

100 g varmrøget laks

2 spsk. hvidløgsflødeost

2 blade frillicesalat

Prøv også vores æggerulle rmed laks

Fremgangsmåde - Sandwichboller med laks

Hak kikærter og blomkål fint, rør æg ost, sesam, Husk og salt sammen og lad dejen hvile i 10 min.

Sæt dejen i to klatter på en plade med bagepapir og bag brødene ved 200° i 25 min.

Halvér brødene, smør flødeosten på, læg dem sammen med salat og laks og servér med cherrytomater.

TIP

Opbevar bollerne på køl eller læg dem i fryseren. De har kun kort holdbarhed.