Gå til hovedindhold

Savner du pasta til din kødsovs?

Synes du, det er svært at undvære pasta, så er der heldigvis masser af spændende alternativer, du kan indføre i madlavningen!

Savner du pasta til din kød­sovs? En af vores foretrukne erstatninger for pasta er squash strimlet med en kartoffelskræller eller lavet til fine spiraler på en Spirelli. Fordelen ved squashpasta er, at du på denne måde får masser af grønt til dit måltid. Men selv om det smager skønt, er squash jo ikke pasta. Heldigvis er der efterhånden rigtig mange gode, velsmagende udgaver af sojapasta, der kan købes i de fleste større supermarkeder. Du finder også et stort udvalg af alternativer til pasta her.

Sojapastaen er lavet af sojabønner og indeholder færre kulhydrater og mere protein og flere kostfibre end traditionel pasta.

Kender du Spirelli?

Spirelli laver de fineste grønsagsspiraler, der ligner spaghetti. Spiralerne kan laves af både squash, gulerod og andre grønsager og kan spises rå i salater eller som tilbehør til gryderetter og kødsovs eller steges på panden i en wokret. Spirelli fungerer ligesom en blyantspidser. Du drejer altså din sguash eller gulerod rundt i Spirellien, og strimlerne kommer ud i den anden ende. Den er nem at bruge og så lille, at den ikke optager for meget plads i skuffen. Vi har fundet Spirelli her sat ned fra 249,95 kr. kr. til 229,95 kr.

 

Lækre retter med grøntsagspasta:

"Spaghetti" med kødsauce

Kålspaghetti med kødsauce

LCHF: Bønnepasta med bacon og ærter

Low carb carbonara