Gå til hovedindhold

Skinkefrikadeller med spinat

Dejlige LCHF skinkefrikadeller med frisk spinat og revet cheddar.

Dejlige LCHF skinkefrikadeller med frisk spinat og revet cheddar.

Ingredienser - Skinkefrikadeller med spinat

1 løg
1 fed hvidløg
300 g hakket svinekød
150 g skinke i strimler
1 æg
1⁄2 dl fløde
30 g revet cheddar
2 spsk. Pofiber
1 tsk. salt
Friskkværnet peber
50 g frisk spinat
Smør til stegning

Prøv også: Krydrede kalkunfrikadeller

Fremgangsmåde - Skinkefrikadeller med spinat

Kom løg og hvidløg i en foodprocessor og hak dem fint.

Tilsæt svinekød med skinkestrimler, æg, fløde, cheddar, Pofiber, salt, peber og spinat og kør til en jævn fars.

Form farsen til frikadeller og steg dem i smør ved middelhøj varme i 5-6 min. på hver side.

Servér frikadellerne med en god salat.

Prøv også: Oksefrikadeller med urtecreme

Artiklen indeholder affiliatelinks