Skipperpie
Ingredienser til tærte med ørred
(4 portioner)
½ løg
2 fed hvidløg
Chili (efter smag)
250 g spinat
1 pakke røget ørred
4 æg
300 g cremefraiche
3 spsk. revet parmesan
1 knivspids muskat
Salt og peber
Smør til stegning
Lidt revet ost
Dej
50 g smør
2 dl boghvedemel
¼ tsk. salt
Sådan gør du
Lav piebunden først: Bland alle ingredienserne. Tryk dejen ud i en tærteform og prik den med en gaffel. Sæt den i fryseren i 20 min. og tænd ovnen på 200°. Bag bunden i ca. 15 min.
Hak løg, hvidløg og chili. Hak spinaten og skær ørreden i små stykker. Bland æg, cremefraiche, parmesan, muskat, spinat, ørred, salt og peber i en skål.
Svits løg, hvidløg og chili i smør. Hæld æggeblandingen over og steg, til massen er halvfast. Hæld alt over piebunden. Bag pien 30 min. på 180° midt i ovnen.
Lavkarbo-opskrift: Sofie Hexeberg