Gå til hovedindhold

Småkager med nødder

Bag lækre småkager med blandede nødder, mørk chokolade og kokospalmesukker. Småkagerne er både glutenfri og mælkefri.

Opskrift på småkager med nødder

Bag lækre småkager med blandede nødder, mørk chokolade og kokospalmesukker. Småkagerne er glutenfri og mælkefri.

Opskriften er til 10 stk.

Prøv også: Skønne snickers wannabe

Ingredienser - småkager med nødder

200 g blandede nødder
50 g sesamfrø
1 tsk. Husk
2 spsk. kokospalmesukker
½ spsk. kakao
2 æg
1 spsk. kokosolie
3 spsk. vand
½ tsk. vaniljepulver
100 g mørk chokolade
50 g mandler

Prøv også: Choko-lakrids mandler

Fremgangsmåde - småkager med nødder

Hak nødderne og bland dem med sesamfrø, Husk, kokospalmesukker og kakao. Pisk æg, kokosolie, vand og vaniljepulver sammen, hak chokoladen og vend den i sammen med nøddeblandingen.  Rør dejen godt sammen og stil den på køl i 30 min. Del dejen i 10 og tril dem til kugler med fugtige hænder. Hak mandlerne fint og tril kuglerne deri. Sæt kuglerne på en plade med bagepapir, tryk dem let flade og bag dem ved 175° i 25 min.

TIP: Kokospalmesukker har et såkaldt lavt GI (glykæmisk indeks), hvilket betyder, at det ikke påvirker blodsukkeret i særlig høj grad og kan derfor nydes i små
mængder, også når man spiser efter LCHF-principperne.

Prøv også: Mandelkiks

Artiklen indeholder affiliate links.