Sprøde bønnefritter - prøv dem
Opskrift på sprøde bønnefritter
Hvis ikke du allerede har prøvet bønnefritterne, så gør dig selv den tjeneste at forsøge. De bliver sprøde og lækre og er et fint alternativ til pomfritter.
Ingredienser - Bønnefritter
300 g frosne grønne bønner
Olie
Salt
Timian, chili eller lignende krydderier
Grillet oksebøf, marinerede svampe og bønnefritter
Fremgangsmåde - Bønnefritter
Bred 300 g frosne grønne bønner ud på en bageplade, stænk dem med olie og drys dem med rigeligt salt og eventuelt lidt timian.
Giv dem cirka 30-40 min. i ovnen ved 200º, vend dem lidt rundt et par gange undervejs, til de er sprøde og lysebrune.
Server som en lækker snack eller som tilbehør til aftensmaden.
Bønnefritter er gode, men vi kan også anbefale opskriften på makrel med krydrede bønner