Gå til hovedindhold

Squashsalat med kyllingespid

Denne squashsalat er toppet med peanuts og kyllingespid stegt på grillpande - perfekt til LCHF Kuren.

Squashsalat med kyllingespid

Ingredienser - Squashsalat med kyllingespid

(1 pers. - 468 kcal)
150 g squash
50 g gulerod
1½ tsk. palmesukker
1 thai-chili
1 fed hvidløg
20 g peanuts
25 g grønne bønner
1 spsk. fiskesauce
½ upsrøjtet lime
1 spsk. tørrede rejer
1 tomat
200 g kyllingeinderfilet
2 tsk. paprika
½ tsk. salt

Prøv også: Kylling med squash og aubergine

Fremgangsmåde - Squashsalat med kyllingespid

Vask squashen, skræl guleroden og skær dem i tynde strimler evt. på et mandolinjern.

Stød alle de øvrige ingredienser, bortset fra tomaten, grundigt i en morter og bland grundigt.

Tilsæt tomaten skåret i mindre stykker, gulerod og squash og bland salaten godt.

Sæt inderfileterne på spid, krydr med salt og paprika og steg dem ved høj varme i 2 min. på hver side på en grillpande.

TIP!
Palmesukker har en skøn frugtagtig smag og har et lavt glykæmisk index (GI) på ca. 35, hvilket sikrer et mere stabilt blodsukker.

Prøv også: Tærte med squash og bacon

Artiklen indeholder affiliate link