Gå til hovedindhold

Stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs på LCHF-manér

Stegt flæsk er blevet kåret til danskernes nationalret, og det kan vi godt forstå, for stegt flæsk smager dejligt. Den klassiske version er dog ikke optimal, når du er på slankekur, og derfor får du her et alternativ, som vi synes smager endnu bedre.

Ingredienser til LCHF-opskrift på stegt flæsk med persillesovs

(Stegt flæsk til 3 pers.)

600 g svinebryst i skiver
Salt og peber
1 courgette
1 spidskål
1 dl mælk
50 g flødeost
1 bdt. hakket persille
Salt og peber
1 knsp. muskat

Fremgangsmåde til LCHF-opskrift på stegt flæsk med persillesovs

Krydr flæsket med salt og peber og læg skiverne på en plade med bagepapir. Steg flæsket i ovnen ved 225° i 35 min., vend dem efter 20 min. Lad dem afdryppe på køkkenrulle.

Skræl courgetten, skær den i mindre stykker og kog stykkerne i letsaltet vand i 10 min. Skær spidskålen i kvarte og kog dem i letsaltet vand i 6 min. Lad courgettestykkerne dryppe af og blend dem med mælk og flødeost. Varm blandingen igennem, tilsæt persillen og smag til med salt, peber og muskat.

SE OGSÅ: Hent masser af LCHF-opskrifter her >>

Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Slankeklubbens webshop!

Kun 20,- per stk.

 

Læs mere om