Gå til hovedindhold

Stegte sild i eddike

Lækker frokostret på LCHF-manér til påsken

Ingredienser til LCHF-sild i eddike

(8 pers.)

Ingerdienser til stegte LCHF- sild i eddike

8 sildefiléter
1 spsk. sennep
1 dl rugmel
Salt
Friskkværnet peber
Smør til stegning

 

Lage til stegte LCHF- sild i eddike

½ l eddike
100 g Sukrin
1 dl vand
2-3 små laurbærblade
6 hele, sorte peberkorn
2 spsk. ribs
2 rødløg i skiver
1 lille bdt. dild
8 tynde skiver Lavkarbo-brød

 

SE OGSÅ: Lavkarbo-wraps med tunsalat

 

Fremgangsmåde til LCHF-sild i eddike

Opskriften på Lavkarbo-rugbrødet kan du finde her.

Skyl sildefiléterne i koldt vand, smør sennep i bugen og fold dem sammen. Bland rugmel med salt og peber og vend sildefiléterne i blandingen. Steg sildene 4-5 min. på hver side i smørret og læg dem i et stort fad. Kog eddiken op med Sukrin, vand, laurbærblade, peberkorn og ribs og skær det ene løg i skiver. Læg løgskiverne over sildene, hæld lagen over og stil dem på køl i mindst 2 timer. Anret sildene på brødet og pynt med skiver af rødløg og dild.

 

SE OGSÅ: Lavkarbo-laks i grønt

Læs mere om