Stegte sild i eddike
Ingredienser til LCHF-sild i eddike
(8 pers.)
Ingerdienser til stegte LCHF- sild i eddike
8 sildefiléter
1 spsk. sennep
1 dl rugmel
Salt
Friskkværnet peber
Smør til stegning
Lage til stegte LCHF- sild i eddike
½ l eddike
100 g Sukrin
1 dl vand
2-3 små laurbærblade
6 hele, sorte peberkorn
2 spsk. ribs
2 rødløg i skiver
1 lille bdt. dild
8 tynde skiver Lavkarbo-brød
SE OGSÅ: Lavkarbo-wraps med tunsalat
Fremgangsmåde til LCHF-sild i eddike
Opskriften på Lavkarbo-rugbrødet kan du finde her.
Skyl sildefiléterne i koldt vand, smør sennep i bugen og fold dem sammen. Bland rugmel med salt og peber og vend sildefiléterne i blandingen. Steg sildene 4-5 min. på hver side i smørret og læg dem i et stort fad. Kog eddiken op med Sukrin, vand, laurbærblade, peberkorn og ribs og skær det ene løg i skiver. Læg løgskiverne over sildene, hæld lagen over og stil dem på køl i mindst 2 timer. Anret sildene på brødet og pynt med skiver af rødløg og dild.