Gå til hovedindhold

Suppe med fisk og grønt

Nyd en lækker fiskesuppe med torsk og farverige grønsager. Fiskesuppen er en LCHF-opskrift

Opskrift på suppe med fisk og grønt

Nyd en lækker fiskesuppe med torsk og farverige grønsager. Fiskesuppen er en LCHF-opskrift

Opskriften er til 4 portioner.

Prøv også: Fisk i kål med dildcreme og salat

Ingredienser - suppe med fisk og grønt

½ porre
½ squash
1 fed hvidløg
1 spsk. smør
2 dl vand
2 dl fløde
1 spsk. fiskekraft
Salt og peber
400 g torskefilét
5 store, grønne asparges
200 g rejer
200 g små tomater
½ dl hakket, frisk dild

Fremgangsmåde - suppe med fisk og grønt

Skær porren i strimler og squashen i både. Hak hvidløget fint og svits det hele i en pande med smør. Tilsæt vand, fløde og fiskekraft. Smag til med salt og peber. Skær torskefilét og asparges i mindre stykker og hæld det i retten. Lad det simre ved svag varme i ca. fem min. Tilsæt rejer og tomater lige før servering. Top retten med hakket dild

Flere lækre supper:

Jordskoksuppe

Laks i fennikelsuppe

Juliennesuppe med gode grønsager