Suppe med fisk og grønt
Opskrift på suppe med fisk og grønt
Nyd en lækker fiskesuppe med torsk og farverige grønsager. Fiskesuppen er en LCHF-opskrift
Opskriften er til 4 portioner.
Prøv også: Fisk i kål med dildcreme og salat
Ingredienser - suppe med fisk og grønt
½ porre
½ squash
1 fed hvidløg
1 spsk. smør
2 dl vand
2 dl fløde
1 spsk. fiskekraft
Salt og peber
400 g torskefilét
5 store, grønne asparges
200 g rejer
200 g små tomater
½ dl hakket, frisk dild
Fremgangsmåde - suppe med fisk og grønt
Skær porren i strimler og squashen i både. Hak hvidløget fint og svits det hele i en pande med smør. Tilsæt vand, fløde og fiskekraft. Smag til med salt og peber. Skær torskefilét og asparges i mindre stykker og hæld det i retten. Lad det simre ved svag varme i ca. fem min. Tilsæt rejer og tomater lige før servering. Top retten med hakket dild
Flere lækre supper: