Sushi - low carb
Opskrift på low carb sushi
Elsker du sushi, men ikke kulhydrater? Så bliver du helt sikkert glad for denne opskrift :-)
Ingredienser - low carb sushi
(18 stk.)
200 g shirataki-ris (kan blandt andet købes lige her)
2 spsk. chiafrø
1 spsk. risvinseddike
1 spsk. vand
½ tsk. salt
2 forårsløg
1 gulerod
1 avocado
Citronsaft
125 g tun
3 ark noritang
Soja
Wasabi (japansk ingefær)
Prøv også en nem omgang sushi i skål
Opskriften fortsætter nedenfor...
Fremgangsmåde - Low carb sushi
Skyl risene og giv dem et opkog i letsaltet vand. Hæld vandet fra og bland risene med chiafrø, eddike, vand og salt og lad trække i 30 min.
Skær forårsløg, gulerod og avokado i tynde strimler og dryp avokadokødet med citronsaft.
Skær tunen i strimler og læg et ark tang på en bambusmåtte.
Fordel ris over tangen, læg grønsager og tun på og rul dem sammen.
Fortsæt med resten af tangen og skær tangrullerne i 2 cm brede skiver.
Servér sushien med soja og wasabi.
Shirataki-ris
Shirataki-ris stammer fra Japan og er lavet af Konjacrod (yam) og vand, der giver en næsten kulhydratfri pasta. Shirataki-ris er neutrale i smagen og kan blandt andet købes lige her
Artiklen indeholder affiliate links