Gå til hovedindhold

Sushi - low carb

Elsker du sushi, men ikke kulhydrater? Så bliver du helt sikkert glad for denne opskrift :-)

Opskrift på low carb sushi

Elsker du sushi, men ikke kulhydrater? Så bliver du helt sikkert glad for denne opskrift :-)

Ingredienser - low carb sushi

(18 stk.)

200 g shirataki-ris (kan blandt andet købes lige her)

2 spsk. chiafrø

1 spsk. risvinseddike

1 spsk. vand

½ tsk. salt

2 forårsløg

1 gulerod

1 avocado

Citronsaft

125 g tun

3 ark noritang

Soja

Wasabi (japansk ingefær)

Prøv også en nem omgang sushi i skål

Opskriften fortsætter nedenfor...

Fremgangsmåde - Low carb sushi

Skyl risene og giv dem et opkog i letsaltet vand. Hæld vandet fra og bland risene med chiafrø, eddike, vand og salt og lad trække i 30 min.

Skær forårsløg, gulerod og avokado i tynde strimler og dryp avokadokødet med citronsaft.

Skær tunen i strimler og læg et ark tang på en bambusmåtte.

Fordel ris over tangen, læg grønsager og tun på og rul dem sammen.

Fortsæt med resten af tangen og skær tangrullerne i 2 cm brede skiver.

Servér sushien med soja og wasabi.  

Shirataki-ris

Shirataki-ris stammer fra Japan og er lavet af Konjacrod (yam) og vand, der giver en næsten kulhydratfri pasta. Shirataki-ris er neutrale i smagen og kan blandt andet købes lige her

Artiklen indeholder affiliate links

Læs mere om