Gå til hovedindhold

Svinekød med peanutbutter

En skøn aftensmad til LCHF. Denne ret med svinekød og peanutbutter smager fantastisk og tilbehøret kan nemt varieres.

Opskrift på svinekød med peanutbutter

En skøn aftensmad til LCHF. Denne ret med svinekød og peanutbutter smager fantastisk og tilbehøret kan nemt varieres.

Opskriften er til 4 personer.

Ingredienser - Svinekød med peanutbutter

1 løg

2 spsk. olivenolie

650 g svinekød i tern

120 g peanutbutter

3 dl vand

1 ds. tomatpuré

½ tsk. cayennepeber

½ tsk. røget paprika

500 g broccoli

250 g blomkål

150 g flødeost

Salt og peber

2 røde peberfrugter

200 g edamamebønner

PRØV OGSÅ: Millionbøf med mos

Fremgangsmåde - Svinekød med peanutbutter

Hak løget og svits det i olien ved middelhøj varme sammen med kødet.

Tilsæt peanutbutter, vand, tomatpuré, cayennepeber og paprika og lad det småsimre under låg i 35 min.

Skyl broccoli og blomkål og skær dem i mindre stykker. Kog stykkerne i usaltet vand i 15 min., hæld vandet fra grønsagerne og lad dem dryppe godt af.

Blend grønsagerne med flødeost og smag til med salt og peber.

Skær peberfrugterne i strimler og vend dem i svinekødet sammen med bønnerne.

Varm retten godt igennem, smag til med salt og peber og servér.

Tip: 

Kan også serveres med blomkålsris i stedet for mos.

Hak blomkålen fint i en foodprocessor, hæld kogende vand tilsat salt over og lad det trække 5 min.

Hæld vandet fra, lad blomkålsrisene dryppe godt af og servér.

PRØV OGSÅ:

Tomatsuppe til LCHF

Strawberry cheesecake til LCHF