Gå til hovedindhold

Tomatsuppe med peberfrugt

Tomatsuppe med peberfrugt

Tilberedningstid: Ca. 30 min.,
heraf arbejdstid ca. 15 min.

Ingredienser - Tomatsuppe med peberfrugt

1 løg
300 g røde peberfrugter
2 spsk. olivenolie
1 dåse flåede tomater
4 dl grønsagsbouillon
1⁄4 l fløde
Tabasco
Salt

 

Topping - Tomatsuppe med peberfrugt

200 g rejer (afdryppede)
½ hakket potte persille
2 spsk. citronsaft
1 fed hvidløg
Salt og peber
 

 

Fremgangsmåde - Tomatsuppe med peberfrugt

Skær løg og peberfrugter i tern. Sautér grønsagerne i olien i 5 min. Hæld tomater og bouillon på og bring det i kog. Lad det småkoge under låg i 20 min.

Blend derpå det hele til en ensartet masse.Varm denne op på ny tilsat fløde. Smag til med tabasco og salt.
 

Topping:

Vend de afdryppede rejer med persille, citronsaft og presset hvidløg. Krydr med salt og peber.

Hæld suppen i skåle og top med rejerne. Servér suppen

 

 

Læs mere om