Gå til hovedindhold

Tortillachips med guacamole

Low carb tortillachips af revet ost, serveret med den lækreste guacamole.

Opskrift på tortillachips med guacamole

Low carb tortillachips af revet ost, serveret med den lækreste guacamole.

Prøv også: Hjemmelavede flæskesvær

Ingredienser - Tortillachips med guacamole

200 g courgetter

300 g revet mozzarella

75 g parmesan

1 tsk. spidskommen

½ tsk. hvidløgspulver

½ tsk. chilipulver

1 avokado

1 spsk. limesaft

1 fed hvidløg

1 spsk. cremefraiche

Salt og peber

Prøv også: Hjemmelavede saltmandler med krydderurter

Fremgangsmåde - Tortillachips med guacamole

Riv courgetterne fint, pres væden fra og bland det med mozzarella, parmesan og krydderier. Fordel blandingen på en plade med bagepapir og bag blandingen ved 210° i 10 min.

Lad osteblandingen afkøle i 10 min. og klip den i trekanter med en saks.

Fordel chipsene på bagepladen og bag dem i yderligere 5-6 min. ved 250°, til de er gyldne og sprøde.

Mos avokadokødet med limesaft, presset hvidløg og cremefraiche og smag guacamolen til med salt og peber.

Servér chipsene med guacamole som dip.

Tip: 

Chipsene her skal spises, mens de er nybagte. De bliver bløde efter noget tid.