Gå til hovedindhold

Tun, rejer og avocado

God både som LCHF-frokostret og nem forret, hvor tunfyldet laves klar i god tid inden servering.

Opskrift på tun, rejer og avocado

God både som LCHF-frokostret og nem forret, hvor tunfyldet laves klar i god tid inden servering.

Prøv også: Avocado på tre måder

Ingredienser - tun, rejer og avocado

1 dåse tun
100 g rejer
2 spsk. flødeost
2 spsk. mayonnaise
2 tsk. sennep
½ tsk. cayennepeber
1 tsk. citronsaft
Dild
Salt og peber
1 moden avocado
1 tsk. friskpresset limesaft
1 hjertesalat
1 spsk. kapers

Prøv også: Tunsalat med broccoli, bladselleri og æbler

Fremgangsmåde - tun, rejer og avocado

Bland tun og rejer med flødeost, mayonnaise, sennep, cayennepeber, citronsaft og 1 spsk. klippet dild og smag til med salt og peber. Flæk avocadoen på langs
og fjern stenen. Skær avocadokødet i skiver og dryp med limesaften. Del hjertesalaten i hele blade, skyl dem og fordel tunfyldet i bladene. Kom et par skiver avocado
på toppen og pynt med kapers og dild.

Prøv også: Tunmousse på tomatbund