Gå til hovedindhold

Tofu i wok (LCHQ)

Tofu i wok, når du er på LCHQ.

1 portion

Ingredienser:

125 g tofu
½ rød chili
2 spsk rapsolie
1 presset hvidløgsfed
½ tsk revet frisk ingefær
1 gulerod
1 dl frosne broccolibuketter
70 g grønne bønner
70 g shiitakesvampe
2 tsk sojasauce nogle dråber sesamolie

Fremgangsmåde:

Skær tofuen i terninger. Flæk og rens chilien; behold frøene, hvis du gerne vil have en stærkere ret. Varm 1 spsk olie op i en wok eller stegepande. Tilsæt hvidløg, ingefær
og tofu, og steg ved kraftig varme i cirka 3 minutter.

Tag tofuen op, hæld yderligere 1 spsk olie i, og tilsæt gulerod i tynde stave, broccoli, grønne bønner, svampe og chili. Steg i yderligere 3 minutter. Læg tofuen tilbage i wokken, og tilsæt 1-2 tsk sojasauce og nogle dråber sesamolie.

Find flere opskrifter til LCHQ her

 

Opskriften er fra bogen LCHQ - Low Carb High Quality.

Forlaget Lindhard og Ringhof

 

 

 

 

 

Artiklen indeholder affiliatlinks

 

Læs mere om