Tofu i wok (LCHQ)
1 portion
Ingredienser:
125 g tofu
½ rød chili
2 spsk rapsolie
1 presset hvidløgsfed
½ tsk revet frisk ingefær
1 gulerod
1 dl frosne broccolibuketter
70 g grønne bønner
70 g shiitakesvampe
2 tsk sojasauce nogle dråber sesamolie
Fremgangsmåde:
Skær tofuen i terninger. Flæk og rens chilien; behold frøene, hvis du gerne vil have en stærkere ret. Varm 1 spsk olie op i en wok eller stegepande. Tilsæt hvidløg, ingefær
og tofu, og steg ved kraftig varme i cirka 3 minutter.
Tag tofuen op, hæld yderligere 1 spsk olie i, og tilsæt gulerod i tynde stave, broccoli, grønne bønner, svampe og chili. Steg i yderligere 3 minutter. Læg tofuen tilbage i wokken, og tilsæt 1-2 tsk sojasauce og nogle dråber sesamolie.
Find flere opskrifter til LCHQ her
Opskriften er fra bogen LCHQ - Low Carb High Quality.
Artiklen indeholder affiliatlinks