Gå til hovedindhold

Lean in 15: Slank på 15 minutter

Lean in 15

Ja, det kan faktisk lade sig gøre at spise mere, træne mindre og samtidig tabe sig. Joe Wicks har med Lean in 15 lavet en simpel opskrift på et sundt og varigt vægttab. Se her, hvordan du gør.

Lean in 15. Joe Wicks har taget England med storm, og nu er han endelig kommet til Danmark. Hans mission er at få folk til at spise mere og træne mindre. Lav mad, der kun kræver et kvarters tilberedning, og træn effektivt i et kvarter om dagen. Sådan lyder hans simple opskrift på succes. Hans opskrifter er enkle og indeholder kun ingredienser, som kan købes i dit lokale supermarked, i helsekostforretninger og på nettet, så alle kan være med. Træningen kræver ingen redskaber eller blot et par håndvægte.

Opskrift til Lean in 15: Bagt avocado med æg

Du kan ikke træne dig fra dårlig mad

Joe har været personlig træner gennem en årrække. Tidligere var han doven med madlavningen, så den stod på sandwicher og færdigretter − og chokoladebarer mellem træningsklienter. Han lærte på den hårde måde, at man ikke kan træne sig fra dårlig mad. Først da han begyndte at læse ernæring, gik det op for ham, hvor meget kosten betyder for energiniveauet.

Han gav kostrådene videre til sine klienter, og resultaterne kom øjeblikkeligt. For at nå ud til flest muligt blev han aktiv på Facebook, Youtube, Twitter og Instagram, hvor han nu efter tre år har millioner af følgere. Han har været nødt til at droppe jobbet som personlig træner for i stedet at hjælpe millioner af mennesker over hele verden online.Merete lever efter Low FODMAP diæten

Det tager kun 15 minutter

Joe laver 15 sekunders-videoer med lækker mad, der kan tilberedes på kun 15 minutter. Dertil laver han træningsvideoer til både konditions- og styrketræning, der er overstået på kun et kvarter. Deraf navnet ”Lean in 15”, som kan oversættes til "slank på 15 minutter". Både træningen og maden er så enkel, at alle kan være med.

De mere ambitiøse kan tilmelde sig hans 90 dages-program online på thebodycoach.com. Programmet er inddelt i tre: ”Shift, Shape, Sustain” – ”omstilling, i form, vedligehold”. Han understreger, at Lean in 15 ikke er en slankekur, men en ny livsstil, der er skræddersyet til at gøre det nemt for dig at leve sundt i en stresset hverdag.Motion gavner dit humør

Lean in 15

Joe Wicks postede sin første video på Instagram i 2014. Nu har hans første bog solgt 1,3 mio. eksemplarer i England alene, og han har hele fire bøger på Top 10-bestsellerlisten.

Han første bog på dansk indeholder mere end 100 opskrifter, træningsøvelser og en komplet guide til, hvordan du kommer i gang. Du kan følge Joe på de sociale medier under hashtagget #leanin15 og "The Body Coach" og på hjemmesiden www.thebodycoach.com – her finder du bl.a. endnu flere opskrifter.

Lean in 15 af Joe Wicks, Strandberg Publishing, 199,95 kr.

Vil du vide mere om Lean in 15?

I denne uges Ude og Hjemme får du både en lille guide og opskrifter til Lean 15. Bladet er på gaden fra d. 30. august til d. 5. september. Klik her, for at smugkigge i bladet.

 

Læs mere om